Winkel / Showroom

 
In Noord-Brabant, tussen Waalwijk en ´s-Hertogenbosch, ligt vestingstad Heusden. En dat is een bezoekje waard! De vestingwallen schenken u een prachtige wandeling met een weids uitzicht over de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes wordt u verrast door tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels. De vesting heeft hierdoor een sfeervol karakter en dat vind je terug in het gezellige aanbod van horeca, galerieën, ambachtelijke beroepen en leuke authentieke snuffelwinkeltjes.

Signed by Nature is ook gevestigd in dit pittoreske stadje en heeft haar winkel in een klein authentiek pandje aan de Demer, één van de afscheidingsbeekjes van de stad. Wij hebben een verrassend en continu wisselend assortiment aan edelstenen en mineralen voor de verzamelaar, zomaar of voor spiritueel gebruik. U vindt bij ons klassiekers als Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts, Jaspis, Seleniet, Celestien en Labradoriet en ook heel unieke en bijzondere stukken die uw aandacht zullen trekken. We hebben geen webwinkel maar kunnen wel alle gewenste stenen binnen 3-5 werkdagen leveren en bezorgen.

Kom gezellig eens binnen en laat u inspireren over de magische wereld van edelstenen.
Wij zijn vrijdag, zaterdag en zondag open op afspraak tussen 11 - 17u. (geen aankoopverplichting, het geeft gewoon persoonlijke aandacht voor u en ruimte in de agenda van mij.) Stuur gerust een mail of een sms berichtje of bel even als ik iets voor je kan betekenen!
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65