0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Voetenbadje Rozenkwarts, Aventurijn, Rode Jaspis

Productomschrijving

Rozenkwarts is de steen van Liefde, in dit voetenbadje liefde voor je zelf. Het brengt kalmte in je hartstreek en laat je ontspannen. De drukke dag vol emoties en indrukken ligt nu achter je.

Aventurijn is een reinigende en helende steen die ook gerelateerd aan het hartchakra is. Het zuivert de hartstreek van vastzittende energieën en heeft een reinigende en helende werking op je fysieke lichaam.

Rode Jaspis is een aardend kwartskristal dat helpt om je weer te doen landen. Gericht op je heiligbeen chakra verbindt hij met de aarde en laat hier de emoties en indrukken van de dag afvloeien.

Een combinatie van liefdevolle ontspanning, heling en aarding.  

Toepassing:

* Leg de stenen in een voetenbadje en ervaar een weldadige kalmte en vredig gevoel van ontspanning. Heerlijk na een drukke werkdag of lange wandeling. Je kunt ze ook toevoegen aan je badwater. (Doe dit alleen als je de stenen verder niet bij je draagt want dan nemen ze jouw energie en afvalstoffen op en geven dit weer aan het water af.)

* Dit zakje met voetenbadje stenen kun je ook als knuffelstenen bij je dragen of mee mediteren. Kies één van de toepassingen voor één setje stenen (zie * hierboven).

De drie kristallen komen standaard in een linnen zakje. Klik bij kassa voor het toevoegen van een geschenkdoosje. 

 

 

Zojuist bekeken

Voetenbadje Rozenkwarts, Aventurijn, Rode Jaspis
Voetenbadje Rozenkwarts, Aventurijn, Rode Jaspis

Wellness setje van drie kristallen voor in een voetenbadje. 'Aarding en ontspanning na een intensieve dag.’

Op voorraad
€15,00