0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Versteend Hout Versteend Hout op standaard

Versteend Hout Versteend Hout op standaard
Productomschrijving

Versteend hout ontstaat als bij het afsterven van een boom de zuurstof wordt weggenomen, bijvoorbeeld door overstroming van lava bij een vulkaanuitbarsting. De vorm en structuur van de houtcellen worden in de miljoenen opvolgende jaren omgezet in een kwartssoort, meestal chalcedoon, jaspis en opaal. Hierdoor heeft Versteend hout een variëteit aan mooie aardetinten. 

Versteend hout is aardend en ook wel de steen van geduld. Het staat symbool voor langzame en duurzame groei. Het herinnert je eraan dat je niets hoeft te forceren en flow als vanzelf op jouw pad komt als jij je overgeeft aan de stroom van het leven. Versteend hout is een steen van het aarde element en schenkt je vertrouwen in de natuurlijke evolutie. Het toont je dat Goddelijke timing waarschijnlijk beter is dan het tijdschema waar jouw verlangens de voorkeur aan geven. Het draagt bij aan stabiliteit in je ruggengraat en botten, het helpt je te wortelen. Een prachtstuk voor als je net een nieuwe woning of praktijkruimte bekleedt. 

Afm. 36cm hoog x 15 cm breed incl standaard. De schijf is 3 cm dik. 

Je ontvangt het exemplaar op de afbeelding. 

Zojuist bekeken

Versteend Hout Versteend Hout
Versteend HoutVersteend Hout

Versteend hout is eigenlijk fossiel hout, van miljoenen jaren oud. Dit unieke exemplaar draagt een prachtige tekening in zich en is een ware eye-catcher in uw interieur.

Op voorraad
€155,00