0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Setje Mosagaat, Rookkwarts, Zwarte Opaal

Productomschrijving

Mosagaat zuivert het lichaam en maakt fijngevoelig en liefdevol voor wat de natuur ons schenkt. Het laat je de schoonheid zien en erkennen in alles wat ons omringt. Bevordert de harmonie in je hart en de verbinding met de Aarde energiën. Is verbonden met het plantenrijk wat zich weerspiegelt in haar tekening.

Zwarte (donkere) Opaal activeert het Kosmisch bewustzijn en schenkt je mystieke ervaringen. Een krachtig kristal dat diepe, onverwerkte emoties en trauma’s naar boven kan halen zodat blokkades en belemmeringen opgeruimd kunnen worden. Donker Opaal resoneert met het heiligbeen chakra en de voortplantingsorganen. Een bijzondere steensoort om trauma’s op dit gebied vrij te maken en te verwerken. Zie dit kristal als een bondgenoot in de vorm van een oude wijze die het (innerlijk) kind levenslessen leert.

Rookkwarts voert de vrijgekomen emotionele spanningen af naar de aarde en zuivert. Schenkt je verzoening in je aardse bestaan. In deze combinatie helpt het je onderste chakra’s te openen, te zuiveren en ook te beschermen. Zijn vibratie versterkt de liefdevolle werking voor Al wat is van de Mosagaat.

Een combinatie van diepe reiniging en hernieuwde verbinding met moeder Aarde, de planeet waarop jij op dit moment leeft. 

Toepassing:

* Draag ze bij je in je broekzak of in een katoenen/linnen zakje. Mosagaat en Rookkwarts kun je goed bij je dragen, de donkere Opaal op gevoel daar aan toe voegen. 

* Mediteer met deze combinatie en voel dat emoties vrijkomen en naar de aarde mogen afvloeien. Laat maar stromen. 

* Leg de stenen in een voetenbadje en ervaar een diep loskomen van emoties die mogen afvloeien. Een paar minuten later geeft het een fijne opluchting en ontspanning. 

De drie kristallen komen standaard in een linnen zakje. Klik bij kassa voor het toevoegen van een geschenkdoosje. 

 

Zojuist bekeken

Setje Mosagaat, Rookkwarts, Zwarte Opaal
Setje Mosagaat, Rookkwarts, Zwarte Opaal

Bijzonder geschenksetje van drie kristallen voor diepe heling en zielsontwikkeling.

Op voorraad
€15,00