0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Setje Carneool, Opaliet, Blue Lace Agaat

Productomschrijving

Carneool is een kwartssoort in vrolijke geel-oranje-rode tinten. Het is een opwekkende en vrolijke steen gericht op de onderste drie chakra’s. Het heeft een stimulerende werking en helpt bij zaken die verwant zijn aan je onderlichaam. Het wuift spanning en stress met zijn helende werking weg uit je onderste energiebanen en dan kun je weer aarden en stromen.  

Deze Opaliet is gemalen wateropaal vermengd met een synthetisch product. Dit omdat Opaal voor edelsteen kwaliteit duur is en het overige wateropaal vermengd zowel mooi als heel krachtig is. Ook wordt het snel hard als het blootgesteld wordt aan lucht omdat Opaal veel water bevat en op deze wijze heb je het meest profijt van de werking. Dit merk je goed, veel hsp kinderen kiezen zelf Opaliet uit om in hun broekzak, als hanger of armbandje te dragen. Opaliet reinigt je aura, legt een filter om het aura en maakt kalm. Het past bij het heiligbeenchakra en het hartchakra en heeft een verkoelende, stabiliserende werking.

Blue Lace Agaat is blauwe Chalcedoon met witte streeppatronen. Het is een zeer zuivere kwarts die eigenlijk wit is maar door de bijzondere microkristallijne structuur het invallend licht verstrooien, blauw meer dan rood en daardoor zien wij de witte steen als blauw. Het blauw verwijst naar ons keelchakra en draagt bij aan goede communicatie en het uiten van jouw waarheid in wijsheid.

Een combinatie voor passie, plezier en wijsheid in communicatie. 

Toepassing:

* Draag ze bij je in je broekzak of in een katoenen/linnen zakje. 

* Leg ze op je nachtkastje of in de kussensloop.  

* Carneool en Opaliet zijn beide ook stenen die helpen bij menstruatiekrampen. Toevoegen aan een voetenbadje of aan het badwater is dan ook een fijne wijze om te ontspannen. (Doe dit alleen als je de stenen verder niet bij je draagt want dan nemen ze jouw energie en afvalstoffen op en geven dit weer aan het water af.)

De drie kristallen komen standaard in een linnen zakje. Klik bij kassa voor het toevoegen van een geschenkdoosje. 

 

 

 

Zojuist bekeken

Setje Carneool, Opaliet, Blue Lace Agaat
Setje Carneool, Opaliet, Blue Lace Agaat

Vrolijk geschenksetje van drie kristallen voor een zonnige en vrije zomer!

Op voorraad
€15,00