0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Verzenden & retourneren

Signed by Nature streeft ernaar om producten na ontvangst van betaling binnen twee tot 3 drie werkdagen te verzenden. Mocht de levering om wat voor reden vertraagd zijn dan ontvang je een bericht via je aangeleverde e-mailadres. Signed by Nature maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van je bestelling. Je krijgt altijd een Track&Trace nummer toegestuurd zodat je precies weet waar je bestelling is.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn standaard €6,95 tenzij het anders wordt aangegeven bij het product.

Gratis bezorging

In Nederland zijn verzendingen boven €75,-  gratis.

 

Pakket ophalen in de winkel

Je kunt jouw pakket ook ophalen in de winkel in Heusden Vesting. Kies dan voor de optie afhalen in de winkel bij het afrekenen. Onze winkel is in het weekend geopend, op zaterdag van 11.00 tot 17.00. Het tevens mogelijk om een pakket op afspraak af te halen op werkdagen maandag tot vrijdag.

Het voordeel? Geen verzendkosten en in het weekend kun je nog meer stenen en gifts bekijken in onze winkel. Heusden Vesting is ook een heel leuk stadje om te bezoeken. Lees hier meer over Heusden Vesting.  

 

Retourneren

Wanneer je je bestelling wilt retourneren dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Ruilen is helaas niet mogelijk. Natuurlijk kun je een ander product ontvangen door een nieuwe order te plaatsen.  

Voorwaarden voor retourneren zijn dat de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terug gestuurd worden voorzien van factuur of pakbon.

Welke artikelen kun je NIET retourneren?

  • Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt
  • Artikelen uit de aanbieding (sale)

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, en de retourzending is op eigen risico. Als de producten onderweg beschadigen of kwijt raken is dat jouw risico. Zorg er dus voor dat de producten goed zijn ingepakt en dat je een track & trace nummer hebt.

 

Retourzending aanmelden.

Het is belangrijk dat je altijd eerst een retourzending aanmeldt. Log in op je account. Voer dan je ordernummer in en je postcode. Selecteer de producten die je wilt retourneren. Signed by Nature krijgt dan automatisch een berichtje van je aanmelding.

Zodra we jouw retourzending ontvangen hebben, sturen we je een bevestiging. Je kunt het aankoopbedrag dan binnen 7 dagen terug verwachten op de rekening waarmee is betaald.

 

Het retourpakket graag verzenden naar:

Signed by Nature
Demer 42
5256EJ Heusden 

Kunnen wij je helpen?

Bel ons of bezoek de winkel

De winkel is zaterdag open van 11 - 17u
Ook open op afspraak.

06-21117500

E-mail

Wij reageren zo snel mogelijk

E-mail

Social media

Review LogoWij scoren een op

Signed by Nature

Demer 42
5256 EJ Heusden
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001665437B65
08149646