0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Puur Passie

Welkom bij Signed by Nature,

Mijn naam is Ellen te Brake en ik ben de oprichtster van Signed by Nature.

Ellen te Brake

'Gevormd door de natuur', dat zijn we allemaal en zo is deze naam ontstaan voor dit bedrijf waar ik met passie en plezier mijn talenten en kennis rondom bewustzijn, de natuur en in het bijzonder de kristallen, inzet en deel met jou.

Ik houd van persoonlijk contact en van verbinden. Ik houd ook van een vrije geest en creativiteit. Dit maakt dat het ondernemerschap al ruim twintig jaar heel goed bij mij past. Na mijn studie communicatie heb ik veel praktijk- en levenservaring in het brede spectrum van dit vakgebied opgedaan. Ik heb mij gespecialiseerd in verandermanagement en organisatieculturen en veel leuke interim opdrachten uitgevoerd. Sinds enkele jaren bied ik deze kennis en ervaring aan vanuit mijn bedrijf Power of People. Ik ben de wereld overgegaan en heb bij bijzondere brondenkers opleidingen gevolgd die over het brein, psychologie, fysiologie, kwantumfysica, geometrie en energie gaan. Kristallen hebben hier altijd de rode draad in gehad en zijn voor mij bondgenoten in al mijn activiteiten. Ik houd van de kosmos en alle wonderlijke avonturen die het leven ons te bieden heeft. Bovenal leef ik met beide benen hier op Aarde, onze prachtige planeet die ik wil koesteren en behouden, dat is mijn diepe hartenwens. Dat er vanuit liefde gecreëerd en geleefd wordt.

Puur passie heb ik voor de energie van Liefde. Alleen het woord al heeft een heerlijke vibratie in zich. Ik geloof oprecht dat Liefde is. Punt. Dat wil ik leven en uitdragen, door te schrijven, door te zijn en door dit uit te dragen met behulp van de kristallen. Ik schrijf graag over het nieuwe tijdsbeeld van leven in Licht en Liefde. Dit alles begint bij het ontwikkelen van bewustzijn door de ervaringen die op ons levenspad verschijnen. Wil je meelezen en ervaren? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief, lees de blogs, volg een workshop of kom gezellig langs in de winkel.

Kristallen zijn heerlijke bondgenoten om ons in al onze levensfasen en processen te ondersteunen. Ik heb van mijn 30ste tot 40ste levensjaar kennis en ervaring op mogen doen bij een edelstenenwinkel in Delden. Hier heb ik enorm veel mogen leren, met name dat alle kennis in jezelf opgeborgen ligt! Mijn eigen label Signed by Nature bestaat inmiddels ook al tien jaar en dit maakt dat ik al twintig jaar ervaring heb in de kracht en werking van edelstenen en kristallen. Ik leer en verwonder mij nog iedere dag over het mineralenrijk en wat onze planeet ons te bieden heeft. Het is een prachtig avontuur en ik deel het graag met je!

Mijn wens

Het is mijn wens om met mijn passie en talenten schoonheid en harmonie te brengen in ieder mens en in elke leefomgeving. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het verhogen van het individuele en vervolgens het collectieve bewustzijn van mensen. Een bewuste geest neemt verantwoordelijkheid en creëert vanuit liefde. Liefde manifesteert een mooie, leefbare wereld voor al wat is.

Mijn visie

De oeroude betekenis van edelstenen is in vele culturen ongewijzigd gebleven. Hierdoor zijn zij krachtige helers, fijne bondgenoten in bewustzijnsgroei, een energetische eyecatcher in uw interieur of een universeel symbool voor het overbrengen van een persoonlijke boodschap. Edelstenen dragen door hun diversiteit in de wijze van ontstaan ieder een eigen verhaal in zich en vormen een krachtig natuurlijk instrument om een transformatieproces in gang te zetten, communicatie te optimaliseren en op diepe wijze mensen te verbinden. Dit schenkt balans en harmonie, in jezelf en in je omgeving.

Magische geschenken uit de natuur

Edelstenen zijn prachtige geschenken uit de natuur. Elk soort en zelfs ieder exemplaar is uniek. Afhankelijk van het continent en de wijze waarop zij gevormd zijn, dragen ze een eigen energiefrequentie in zich. Deze vibratie resoneert in een omgeving waar het geplaatst of gedragen wordt. Hiermee draagt iedere steen een eigen persoonlijke boodschap in zich voor de ontvanger. Dit kan zijn als ruw of gepolijst exemplaar, een sieraad, een raamhanger of een mooie lamp, de diversiteit in toepassingen van stenen is net zo groot als dat er soorten kristallen zijn. Ik help je graag met het vinden van het juiste geschenk, zomaar of als een bijzonder gebaar. Voel je welkom!

Glimlach & Geniet,

Ellen te Brake

Kunnen wij je helpen?

Bel ons of bezoek de winkel

De winkel is zaterdag open van 11 - 17u
Ook open op afspraak.

06-21117500

E-mail

Wij reageren zo snel mogelijk

E-mail

Social media

Review LogoWij scoren een op

Signed by Nature

Demer 42
5256 EJ Heusden
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001665437B65
08149646