Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Over ons

 

Welkom op onze website en welkom bij Signed by Nature.

Wij zijn Mabel en Ellen de oprichters van Signed by Nature. Onze achtergrond lees je bij het kopje Onze Glimlach. In onze blogs delen we graag onze passie, kennis en ervaringen met de bijzondere geschenken van de natuur; edelstenen en mineralen. Kom eens gezellig langs voor een beetje magie of een kop dampende kruidenthee en laat je inspireren door de kristallen. Het is niet voor niets dat ze zeggen; ‘Een kristal zoekt jou uit.’ Natuurlijk adviseren wij je ook graag persoonlijk. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met edelstenen en mineralen, een uitgebreide kennis over de werking van energieën en professionele en vakgerichte deskundigheid over het fysieke, mentale en spirituele systeem van het lichaam. Vind je het leuk om je meer in kristallen te verdiepen? Neem dan een kijkje bij onze agenda voor het bijwonen van een workshop of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Why? Onze missie

Het is onze missie om met het label Signed by Nature schoonheid en harmonie te brengen in ieder mens en in elke leefomgeving. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het verhogen van het individuele en vervolgens het collectieve bewustzijn van mensen. Een bewuste geest neemt verantwoordelijkheid en creëert vanuit liefde. Liefde manifesteert een mooie, leefbare wereld voor al wat is.

 

How? Onze visie

De oeroude betekenis van edelstenen is in vele culturen ongewijzigd gebleven. Hierdoor zijn zij krachtige helers, fijne bondgenoten in bewustzijnsgroei, een energetische eyecatcher in uw interieur of een universeel symbool voor het overbrengen van een persoonlijke boodschap. Edelstenen dragen door hun diversiteit in de wijze van ontstaan ieder een eigen verhaal in zich en vormen een krachtig natuurlijk instrument om een transformatieproces in gang te zetten, communicatie te optimaliseren en op diepe wijze mensen te verbinden. Dit schenkt balans en harmonie, in jezelf en in je omgeving.

 

What? Magische geschenken uit de natuur.

Edelstenen zijn prachtige geschenken uit de natuur. Elk soort en zelfs ieder exemplaar is uniek. Afhankelijk van het continent en de wijze waarop zij gevormd zijn, dragen ze een eigen energiefrequentie in zich. Deze vibratie resoneert in een omgeving waar het geplaatst of gedragen wordt. Hiermee draagt iedere steen een eigen persoonlijke boodschap in zich voor de ontvanger. Dit kan zijn als ruw of gepolijst exemplaar, een sieraad, een raamhanger of een mooie lamp, de diversiteit in toepassingen van stenen is net zo groot als dat er soorten kristallen en mineralen zijn. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste geschenk, zomaar of als een bijzonder gebaar.

Voor alle vragen

Bel ons of bezoek de winkel

Ma/wo/do/vrij/za
van 11.00 tot 17.00

06-21117500

E-mail

Wij reageren zo snel mogelijk

E-mail

Social media

Servicepage social text

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Google

Signed by Nature

Demer 42
5256 EJ Heusden
Nederland Bekijk op Google Maps

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen