Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Persoonlijk advies
0

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Jaspis Polychroom Jaspis ruw, Madagaskar

Productomschrijving

Deze serie ruwe Polychroom Jaspis stenen zijn uniek in ons assortiment.

Ze zijn zo verschillend dat we van iedere steen een foto hebben gemaakt zodat je zelf kunt kiezen welke steen het beste bij jou past.  

De naam Jaspis is afgeleid van het Griekse woord 'gevlekte steen' en is er in vele kleurschakeringen. Elk met een eigen verhaal over het ontstaan en de natuurlijke evolutie van de aarde. Jaspis draagt op zeer milde wijze bij aan jouw eigen evolutie. Het is een kristal van het Aarde element en verbonden met het stuitchakra. Het activeert en stimuleert de levensenergie om van hieruit door het lichaam omhoog te trekken. Daarmee reinigt het alle chakra’s en sterkt het alle niveaus van het energetisch lichaam. De energie van dit kristal dat tot de kwartsfamilie behoort, helpt om de levensvreugde in jouw creatieve werk te uiten en te behouden ook als het even tegenzit. Het schenkt je de discipline om meesterschap over jouw eigen talenten te verkrijgen.

 

 

 

Zojuist bekeken

Jaspis Polychroom Jaspis
JaspisPolychroom Jaspis

Mooie, grote ruwe polychroom Jaspis stenen met vele kleurschakeringen en bijzondere eigenschappen. Maak een keuze uit 5 Jaspis stenen.

Op voorraad
€30,00