Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Jaspis Ruwe jaspis polychroom

Productomschrijving

Deze serie ruwe Jaspis polychroom stenen zijn uniek in ons assortiment. Ze zijn zo verschillend dat we van iedere steen een foto hebben gemaakt zodat je zelf kunt kiezen welke steen het beste bij jou past. Wat ze gemeen hebben zijn hun bijzondere uitstraling, de schakering van kleuren (rood bruin, geel, groen, blauw en paars) en de kenmerken van Jaspis.  

Steen 1: 10x5 cm, 500 gram

Steen 2: 12x6 cm, 600 gram

Steen 3: 5x3 cm, 300 gram

Steen 4: 7x4 cm, 400 gram

Steen 5: 10x3 cm, 200 gram

De naam Jaspis is afgeleid van het Griekse woord 'gevlekte steen' en is er in vele kleurschakeringen. Elk met een eigen verhaal over het ontstaan en de natuurlijke evolutie van de aarde. Jaspis draagt op zeer milde wijze bij aan jouw eigen evolutie. Het is een kristal van het Aarde element en verbonden met het stuitchakra. Het activeert en stimuleert de levensenergie om van hieruit door het lichaam omhoog te trekken. Daarmee reinigt het alle chakra’s en sterkt het alle niveaus van het energetisch lichaam. De energie van dit kristal dat tot de kwartsfamilie behoort, helpt om de levensvreugde in jouw creatieve werk te uiten en te behouden ook als het even tegenzit. Het schenkt je de discipline om meesterschap over jouw eigen talenten te verkrijgen.

Jaspis staat ook bekend als de hoogste voeder omdat het rust geeft en steun bij stress. Het brengt Yin en Yan in evenwicht en zorgt voor harmonie tussen de fysieke, emotionele en geestelijke lichamen. Op psychische vlak maakt Jaspis je vastberaden en geef je moed om problemen op te lossen. Het stimuleert het denken en organisatorische vaardigheden en het omzetten van ideeën in actie.  Op fysiek niveau stimuleert de steen seksueel genot, helpt bij ziekte en geeft het lichaam energie. Het is ook nuttig als edelsteenelixer.

 

 

Zojuist bekeken

Jaspis Ruwe jaspis polychroom
JaspisRuwe jaspis polychroom

Mooie, grote ruwe Jaspis polychroom stenen met vele kleurschakeringen en bijzondere eigenschappen. Maak een keuze uit 5 Jaspis stenen.

Op voorraad
€30,00
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen