Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Golden healer Mooie gele golden healers, handsteen met bijzondere tekeningen.

Productomschrijving

De Golden healer is een combinatie van heldere met goudgele kwarts. Het is een nieuwetijdssteen die je helpt om contact te maken met je bron.  De stenen zijn van hoge kwaliteit en zuiverheid en worden door ons persoonlijk geselecteerd.

Werking Golden Healer: de energie van de Golden Healer helpt je om contact te maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. het is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. 

Kernwoorden/tags: Genezing, reiniging, vertrouwen en innerlijke rust

Lichaam: Het immuunsysteem, spijsvertering, darmen, alvleesklier, healing

Chakra: zonnevlecht charkra, voorhoofd chakra (6de) , kruin chakra (7de)

 

Meer over de Golden Healer 

 

Afmeting/gewicht:

Je ontvangt bij de steen een beschrijving van de werking en een zakje.

Elk stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

Disclaimer: Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het is gebaseerd op de ervaring van therapeuten en gebruikers. De werking is ondersteunend en is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling.

Productspecificaties

Kleur
Geel
Gewicht
140-150 gram
Grootte
5-7 cm

Zojuist bekeken

Golden healer Golden healers geel
Golden healerGolden healers geel

De Golden healer is een combinatie van heldere met goudgele kwarts. Het is een nieuwetijdssteen die je helpt om contact te maken met je bron.  De stenen zijn van hoge kwaliteit en zuiverheid en worden door ons persoonlijk geselecteerd

Op voorraad
€15,00
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen