Labradoriet is plagioklaasveldspaat met een hardheid van 6 tot 6,5. Het wordt aangetroffen in Canada, Madagaskar, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten.

Labradoriet heeft een opvallend kleurspel en draagt alle kleuren van de regenboog in zich. Het wordt reeds duizenden jaren gebruikt door volkeren en stammen voor uiteenlopende doeleinden. In de achttiende en negentiende eeuw werd het door missionarissen naar Europa gebracht waar het tot op vandaag een zeer geliefde en populaire steensoort is.

Labradoriet

 
Is afkomstig van het schiereiland Labrador in Canada waar het voor het eerst gevonden werd in 1770. Labradoriet wordt gekoesterd door zijn opvallende kleurenspel waarbij levendige flitsen groen, blauw, goud, oranje, rood en violet elkaar afwisselen.

Labradoriet kan medewerkers van drukke kantoren helpen te centeren en te putten vanuit eigen Innerlijke kracht. Het helpt directie leden, staf en management om visionaire beelden te zien en tussen de regels door te horen en acteren. Labradoriet is een steen van avontuur. Hij schenkt kracht en eenheid achter een ogenschijnlijke dualiteit. U zult onderlinge verbondenheid herkennen en erkennen.

Labradoriet geeft een regenboog van stralende tinten als het verlicht wordt. Hierdoor spreekt deze steensoort veel mensen aan. Het past ook goed in de meer donkere getinte interieurs.


Innerlijke kracht


Verbinden


Bescherming

 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65