0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Kunstboek Ik Ben Jou Ook

Productomschrijving

Deze bundel neemt je aan de hand van gedichten en illustraties mee op ontdekkingsreis naar binnen. Een avontuur dat de transformatie in zich draagt van angst naar Liefde. 

Een bijzonder boek waarvan wij wensen dat het tot jouw verbeelding spreekt en je inspireert. Dat het ruimte schenkt voor nieuwe gedachten, kleurrijke momenten van herkenning, inzicht en bewustwording, van al wat is. 

De bundel bestaat uit 22 losse kunstkaarten. De thema’s van de kaarten zijn chronologisch opgebouwd waarbij de illustraties jouw fantasie prikkelen tot beelden die hierbij passen. Voor de één zal het beeld inspireren voor de ander de tekst. Je kunt met je ogen dicht het boek op gevoel openslaan en een tijdje mediteren op de tekst en de illustratie. Je kunt ook een kunstkaart op een bijzondere plek neerzetten of inlijsten. Bovenal is dit een kunstboek dat een eigen weg zal kiezen hoe het te gebruiken, namelijk jouw pad. Laat je verwonderen; Ik Ben Jou Ook.

Deze bundel is een co-creatie van kunstenares Anneke van Lee en schrijfster Ellen te Brake. Alle boeken en kaarten zijn handgemaakt. De kunstbundel heeft een eenmalige oplage van 100 exemplaren waarvan er op dit moment nog 50 stuks verkrijgbaar zijn. 

Zojuist bekeken

Kunstboek Ik Ben Jou Ook
Kunstboek Ik Ben Jou Ook

Deze bundel bevat 22 handgemaakte gedichten en illustraties die los en als boek te gebruiken zijn. Een inspirerende ontdekkingstocht wat de transformatie in zich draagt van angst naar Liefde. De gedichten en illustraties zijn tijdloos.

Op voorraad
€129,00