Magische geschenken
Unieke collectie edelstenen
Persoonlijk

Let op: de website is nog onder constructie. Webwinkel werkt nog niet. De stenenwinkel is op za en zo wel open.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie. Webwinkel werkt nog niet. De stenenwinkel is op za en zo wel open.

Rookkwarts Rookkwarts met Citrien, groot en zeldzaam, 2277 gr

Productomschrijving

Rookkwarts is een steen die sterk aardend en zuiverend is en emoties via de aardbodem afvoert. Het is een krachtig reiniger die je direct met beide benen op de grond zet. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energie en helpt om een ruimte te zuiveren, ruzies en negatieve emoties op te lossen.  Niet alleen jouw eigen humeur maar ook van anderen kan verbeteren bij deze steen. Het is ook een mooie steen om te gebruiken bij meditatie en in meditatie ruimtes.

Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Natuurlijk cCtrien is betrekkelijk zeldzaam. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig. Citrien verwarmt en geeft energie. Net als Rookkwarts absorbeert Citrien en transformeert negatieve energie. Het is ook een beschermer van de Aura en reinigt chakra' s reinigen, vooral het zonnevlechtchakra (3de) en navelchakra (2de)

Productspecificaties

Kleur
Bruin
Gewicht
2277 gram
Grootte
14,5 (h) x 12 x 10 cm

Zojuist bekeken

Rookkwarts Rookkwarts met Citrien,  groot en zeldzaam, 2277 gr
RookkwartsRookkwarts met Citrien, groot en zeldzaam, 2277 gr

Bijzondere en grote Rookkwarts met citrien. De steen heeft een grote gepolijste punt maar ook nog ruwe stukken. Ook zijn er Luke inkijkjes (heldere stukken in de steen) waardoor je naar binnen kunt kijken.

Op voorraad
€169,00