Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Persoonlijk advies
0

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Gouden Driehoek, ruwe stenen in Abalone schelp

Productomschrijving

De Gouden Driehoek is een edelsteen combinatie waarbij de stenen zich energetisch met elkaar verbinden en versterken. De Gouden Driehoek zuivert de energie in de omgeving en brengt balans en harmonie in de ruimte. De kristallen hebben ieder hun eigen bijzondere eigenschappen maar vullen elkaar ook op een bijzondere wijze aan.

Edelstenen en mineralen hebben elk hun eigen oorsprong en vibratie. Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal in een driehoek geplaatst brengt een goede energiestroming in de ruimte. Het getal drie omvat de drie-eenheid in de geschiedenis en draagt een symbolische betekenis als de vereffening van tegenstellingen. Deze combinatie staat voor Liefde (Rozenkwarts), Wijsheid (Amethist) en Kracht (Helder Kwarts).

De Gouden Driehoek wordt heel divers gebruikt. Het is een geliefde combinatie in een woonomgeving en doet het ook goed op het nachtkastje voor een goede nachtrust. De kristallen combinatie oogt prachtig in een waterkaraf en wordt geliefd ingezet als waterelixer. Het maakt het water zacht en bij het drinken van dit water wordt de trilling van ontspanning en welzijn overgedragen aan de trilling van het water in jouw lichaam. U kunt hiervoor ruwe of gepolijste stenen gebruiken.

Leg de Gouden Driehoek op een plek die voor jou goed voelt. Door de stenen in een driehoek te leggen begint de energie van de stenen te stromen en ontstaat er een energie die sterker is dan de individuele krachten van de stenen samen.

De ruwe stenen zijn ongeveer 5 x 3,5 cm groot en wegen samen ongeveer 180-200 gram.

Signed by Nature biedt echte edelstenen, gevormd en getekend door de natuur. De Abalone schelp en edelstenen die je ontvangt kunnen enigszins afwijken van de foto. Iedere steen is uniek en met liefde en aandacht geselecteerd voor jou.

Productspecificaties

Kleur
Multicolor
Gewicht
Stenen ongeveer 180-200 gram
Grootte
Ruwe steen ongeveer 3,5 x 5cm

Zojuist bekeken

Gouden Driehoek, ruwe stenen in Abalone schelp
Gouden Driehoek, ruwe stenen in Abalone schelp

Gouden Driehoek met ruwe edelstenen: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze gouden combinatie ligt hier in een Abalone schelp. Een geliefde combinatie in een woonomgeving, ook als waterelixer te gebruiken.

Op voorraad
€25,00