Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies
0
Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Golden Healer Golden Healer - rood - gepolijst

Productomschrijving

Deze kwartskristallen hebben hun oorsprong in oppervlaktes waar meer Hematiet in de grond zit. Hematiet is aardend en dit maakt dat de rode Golden Healer je krachtig met beide benen op de grond zet als het gaat op bewust zijn en verantwoordelijkheid nemen. Zij wijst je op de voeding die Moeder Aarde nodig heeft en helpt helers die zich bezighouden om onze bodem en planten te beschermen. Het maakt bewust van de schade die wij door het kappen van oerwouden en bossen aanrichten zonder iets terug te geven. Deze Golden Healer toont de bloedrode wonden van het aardoppervlak en spoort je aan om ze te genezen.

Tegelijkertijd werkt het ook op het zuiveringsproces van jouw eigen wonden die verbonden zijn met het onderste wortelchakra. De kracht van het bestaan, het wortelen, mag vanuit een gereinigd zelfbewustzijn opnieuw wortelschieten. Zodra jij dit vanuit een vernieuwd perspectief gaat zien, kun je er ook naar handelen. Eenmaal dit besluit genomen zal de Golden Healer je krachtig helpen het zuiveringsproces in gang te zetten. De Golden Healer zal jou laten zien waar je kunt beginnen en je hierin als een plezierige bondgenoot ondersteunen.

De rode Golden Healer is een naam voor Hematiet in kwarts. Een echt kristal van deze tijd. 

 

Zojuist bekeken

Golden Healer Golden Healer - rood
Golden HealerGolden Healer - rood

Deze kwartskristallen hebben hun oorsprong in oppervlaktes waar meer Hematiet in de grond zit. Hematiet is aardend en dit maakt dat de rode Golden Healer je krachtig met beide benen op de grond zet.

Op voorraad
€11,50