0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Golden Healer Golden Healer - geel - gepolijst

Productomschrijving

Deze prachtige kwartskristallen met goudgele schittering en insluitsels vertegenwoordigen de warmte en weldaad van de Zon. Iedere ochtend verschijnt onze krachtige Zon elegant aan de horizon en laat hij de nacht vloeiend overgaan in een prachtige nieuwe dag.

De Golden Healer helpt jou op eenzelfde zachte wijze om situaties in een nieuw daglicht te plaatsen. Deze zacht helende steen maakt specifiek bewust van ons huidige voedingsproces en de chemische afvalstoffen die we met bewerkte voeding dagelijks binnen krijgen. Ons immuunsysteem werkt hard om ons lichaam hiervan te zuiveren en schadelijke stoffen te verdrijven. De Golden Healer ondersteunt dit verwerkingsproces en maakt tevens bewust van de negatieve patronen in jouw eigen voedingspatroon. Hij brengt je helderheid om nieuwe perspectieven in jouw levensstijl te zien en schenkt zonnestralen om deze vol moed en met een glimlach in een nieuwe dag te integreren.

De gele Golden Healer is de naam voor Limoniet in kwarts. Een echte steen van deze tijd.

 

Zojuist bekeken

Golden Healer Golden Healer - geel
Golden HealerGolden Healer - geel

Deze prachtige kwartskristallen met goudgele schittering en insluitsels van Limoniet vertegenwoordigen de warmte en weldaad van de Zon.

Op voorraad
€11,50