Events

 
Indian Summer Celebration
26 en 27 september 2020
De Indian Summer Celebration is een jaarlijks terugkerend event waarbij we de nazomer vieren met dierbaren, gelijkgestemden en natuurlijk de roofvogel vrienden! Een heel weekend sprankeling en inspiratie binnen en buiten de winkel, kom gezellig kijken en genieten.
Het programma voor dit jaar is nog niet klaar maar in de link hieronder tref je het programma van vorig jaar aan.
» Klik hier voor de brochure

Inspiratiecafé op maat
Wil jij met een gezelschap van zussen, vriendinnen of collega´s een inspirerende beleving over het tijdperk waar we ons in bevinden, de invloed van de elementen uit de natuur en hoe edelstenen met hun karakteristieke eigenschappen en energie ons kunnen helpen om in ons persoonlijk bewustzijn te groeien? Boek dan een Inspiratiecafé op maat. Dit is een informeel en gezellig samenzijn in mijn winkel waar we onder het genot van een kopje edelsteen thee kennis delen en nieuwe inzichten verwerven over dingen die er voor jullie toe doen. Vooraf bepalen we het thema, de sessie verloopt altijd verrassend en ontspannend. Duur 2,5 uur. Min 4 en max 6 personen. De financiële bijdrage bedraagt 25 euro per persoon.

Happy Rock Hour
Ik ontmoet veel fijne en gelijkgestemde mensen die volop hun potentieel aan het ontwikkelen zijn. Het liefst zou ik jullie ook allemaal aan elkaar willen verbinden. Zo nu en dan organiseer ik een Happy Rock Hour van 16-17 u in mijn winkel. Houd hiervoor mijn FB en Instagram in de gaten.
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65