Events

 
Candlelight Shopping
13 en 14 december 2019
De sfeervolle Decembermaand vol met eeuwenoude tradities en gezellige kerstmarktjes doet zijn eer aan tijdens Candlelight Shopping in het weekend van 13 en 14 december. In de stijl van onze maandelijkse Brocante Markt wordt het centrum omgetoverd tot een historische wintermarkt met warme chocolade, kerstkoren en haardvuur. Dé plaats om dit weekend te zijn en al uw unieke kerstcadeautjes te kopen. Wij zijn op vrijdag 13 december extra open van 13 – 22 u, en zaterdag 14 december van 11 – 20 u en zondag 15 december van 11 – 17u.

Indian Summer Celebration
5 en 6 oktober 2019
De Indian Summer Celebration is een jaarlijks terugkerend event waarbij we de nazomer vieren onder het genot van een kopje edelsteenthee.
» Klik hier voor de brochure

Inspiratiecafé op maat
Wilt u met een gezelschap van zussen, vriendinnen of collega´s een inspirerende beleving over het tijdperk waar we ons in bevinden, de invloed van de elementen uit de natuur en hoe edelstenen met hun karakteristieke eigenschappen en energie ons kunnen helpen om in ons persoonlijk bewustzijn te groeien? Boek dan een Inspiratiecafé op maat. Dit is een informeel en gezellig samenzijn in mijn winkel waar we onder het genot van een kopje edelsteen thee kennis delen en nieuwe inzichten verwerven over dingen die er voor ons toe doen. Vooraf bepalen we het thema, de sessie verloopt altijd verrassend en ontspannend. Duur 2,5 uur. Min 4 en max 6 personen. De financiële bijdrage bedraagt 25 euro per persoon.

Happy Rock Hour
Ik ontmoet veel fijne en gelijkgestemde mensen die volop hun potentieel aan het ontwikkelen zijn. Het liefst zou ik jullie ook allemaal aan elkaar willen verbinden. Voorheen deed ik dit iedere vrijdagmiddag van 16-17u tijdens een gezellig Happy Rock Hour in mijn winkel. Per heden heb ik de vrijdag op afspraak open en is het weekend één groot Happy Rock Hour. Op zaterdag en zondag kan een ieder vrij in de winkel binnen komen voor gratis advies en inspiratie. Eens per maand zal ik op persoonlijke uitnodiging een informele avond organiseren om lekker ontspannen bij te praten over het huidige tijdperk en de invloed van energie, bewustzijn, lichtwerk en alles wat iedereen aan wijsheid en kennis mee brengt. Waar we allemaal in ontspanning opladen en in onze eigen kracht weer verder kunnen delen.
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65