Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Celestien Celestien, ruw, 2000 gr

Productomschrijving

Celestien heeft iets ‘Celestijns’ oftewel Hemels. De steen staat ook bekend als Celestiet en wordt ook wel de Engelensteen genoemd. Ze straalt een milde, constante vreugdevolle energie uit waardoor je je bewust wordt van het creërende avontuur waarin de hele Schepping plaats vindt, los van uiterlijke omstandigheden.

Celestien heeft een hoge vibratie en mooie uitstraling. Het is een edelsteen die je spirituele ontwikkeling versnelt. Ook trekt de steen voorspoed en geluk aan en schept ze evenwicht en harmonie. Celestien is sterk kalmerend en bevordert de communicatie en geestelijk evenwicht. Het is een zeer geneeskrachtige steen die pijn verlicht en voor liefde zorgt. 

Celestien is er in vele kleurvariëteiten. Deze grijsblauwe grote Celestien komt uit Madagaskar. 

De edelstenen van Signed by Nature zijn gevormd en getekend door de natuur. Iedere steen is uniek en met liefde en aandacht gekozen. De edelsteen die je ontvangt is de Celestien van de afbeelding.  

Productspecificaties

Kleur
Blauw
Gewicht
2022 gram
Grootte
18 (l) x 10(b) x 8(h)

Zojuist bekeken

Celestien Celestien, ruw, 2000 gr
CelestienCelestien, ruw, 2000 gr

Mooie, grote ruwe Celestien (Celestiet) met doorzichtige kristallen uit Madagskar. Deze unieke engelensteen zorgt voor een mooie sfeer in iedere kamer.

Op voorraad
€95,00
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen