Celestien wordt ook wel Celetiet genoemd en is een strontiumsulfaat met een hardheid van 3 tot 3,5. Het komt voor in tabulaire en prismatische kristallen en soms ook in massa- en vezelvorm. Celestien kan kleurloos zijn en wordt ook gevonden in kleurschakeringen die lopen van wit, grijs, blauw, groen, geel, oranje tot roodachtig bruin.

Celestien wordt gedolven in Madagaskar, Ohio en eerder ook in Oost-Europa.

Celestien

 
Celestien heeft iets ‘Celestijns’ oftewel Hemels. Ze stralen een milde, constante vreugdevolle energie uit waardoor u zich bewust wordt van het creërende avontuur waarin de hele Schepping plaats vindt, los van uiterlijke omstandigheden. Celestien is er in vele kleurvariëteiten. Wij werken graag met het grijsblauwe Celestien uit de mijnen van Madagaskar. Deze vormen zich vaak in clusters of geodes waardoor ze prachtig staan in spiegelende ruimtes of metaforisch gebruikt kunnen worden om balans uit te stralen.

De stenen zijn zowel zacht als sterk en activeren het intuïtieve. Celestien bevordert om zaken goed onder woorden te brengen. Communicatie verloopt milder. Celestien in uw werkomgeving stimuleert het denkvermogen, van abstract brainstormen tot het intuïtieve uitten. Het is daarmee een geliefde steen voor denkers en doeners zoals directeuren, ontwerpers, architecten, communicatie specialisten, coaches en creatieven.

Celestien is met zijn charmante zachtblauwe uitstraling geliefd in de woon- en werkomgeving van menig zakenman en vrouw. De geodes of clusters zijn een lust voor het oog waardoor het in de collectie van echte liefhebbers een gewaardeerde steen is die niet zal ontbreken!

Denkvermogen


Intuïtie


Communicatie


 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65