Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Door Ellen, 25 juli 2022

De kosmische boodschap van de Gouden Driehoek

Rozenkwarts, Amethist en Helder Kwarts in een driehoek geplaatst brengt een harmonieuze energiestroming in de ruimte. Het getal drie omvat de drie-eenheid in de geschiedenis en draagt een symbolische betekenis als de vereffening van tegenstellingen. De Rozenkwarts, Amethist en Helder Kwarts vormen al eeuwenlang een belangrijk symbool voor Liefde, Wijsheid en Kracht. Ik heb de Gouden Driehoek ook eens gespiegeld aan de triniteit van zelfliefde, naastenliefde en liefde voor Al wat is; Eenheid. Hierbij zie ik onze eigen Godsvonk als een verbinding met God de Vader en zie ik naastenliefde als een verbinding met de Godin, de Moeder en vanuit die verbinding ontstaat er een verbinding met Al wat is; Eenheid. Ik geef je in de miniblog een voorbeeld van hoe de triniteit werkt door je mee te nemen in het groeiproces van jouw eigen hoger bewust-zijn.

Miniblog: Van Eenzaamheid naar Eenheid
We kennen allemaal wel van die momenten dat we onszelf zien als een persoon, een individu en we op een kruispunt staan of ons in een dal bevinden waar we ons afvragen wie we zijn of waar we mee bezig zijn of wat het doel is van dit leven hier en nu op deze planeet. En dan kunnen we ons best eens eenzaam voelen. Op dit soort momenten, het dieptepunt, het zwarte gat, vindt vaak een breekpunt plaats. We hebben ons naar binnen gekeerd en de Engelen en God om hulp gevraagd. Zij luisteren altijd! En zij geven hun antwoord door hun eigen hogere bewustzijn met jou te delen. God deelt al zijn wijsheid en kennis onvoorwaardelijk met jou als jij vraagt en je hart opent voor een antwoord. In de stilte van het moment krijgen we een nieuw inzicht. Een fluistering, een ingeving, een plotselinge kans. Zelfliefde is de eerste stap in jouw groeiproces naar een hoger bewustzijn. Meditatie met een Rozenkwarts helpt je hierbij.

 

Door uit vrije wil te vragen om Goddelijke wijsheid en je open te stellen en over te geven aan zijn leiding, ben je in staat om de weg vrij te maken voor het ontvangen van nieuw bewustzijn dat naar jou toe kan komen via de boodschappen van de Engelen, de Elementenwezens, de Kristallen. Een Amethist bij je kruinchakra helpt je gedachten te kalmeren zodat je deze leiding makkelijker kunt ontvangen.

 

Dan schijnt opeens een lichtstraal vanuit de Goddelijke bron door jouw kruinchakra naar jouw hart om vervolgens de verbinding te maken met jouw eigen, unieke persoonlijkheid. De verbinding van de bron van Al wat is met jouw unieke persoonlijkheid en jouw Godsvonk, dat deel van God de vader dat in jouw hart woont. De verbinding is gelegd en je voelt in al je cellen dat je stevig in je eigen kracht staat. Helder Kwarts is het kristal dat je kan helpen om deze verbinding te maken met jouw zuivere intentie. Dit is oefenen maar het geschenk wat je krijgt is zo groot en de moeite van al je inspanningen waard. Ineens voel je een warme, kalme en vredige rust van binnenuit door je lichaam en geest stromen. Je bent niet meer eenzaam maar ontdekt de kracht van tweezaamheid. Jouw unieke zijn werkt samen en smelt samen met de Godsvonk in jou. Vanuit vrije wil geef jij je over aan Gods wil, de stem van je hart. Je verstand helpt je om te focussen en juiste keuzes te maken die hierbij passen.

Heb je deze tweezaamheid gevonden en is er een samenwerkingsverband gesmeed, dan ga je als van nature van binnenuit liefdevol verbinden met alles om je heen; mensen, dieren, planten, bomen. Je vindt hier het aspect van naastenliefde, de verbinding met de moeder, de Godin. Je zou dit de driezaamheid kunnen noemen. Of de triniteit of drie-eenheid. Dit is een onvoorwaardelijk delen zonder verlangens of verwachtingen. Je hebt geen behoefte aan goedkeuring, energie, aandacht, materie of wat dan ook van de ander omdat alles al binnen in jou in de tweezaamheid zit. Je kunt dan in het nu leven en accepteren dat wat er op je pad komt er gewoon is. Je voelt je al vredig en gelukzalig. Vanuit die tweezaamheid, deel je de gezamenlijke liefde en kracht onvoorwaardelijk en op basis van zuivere intenties met je omgeving, je bent waardevol voor de ander. Zelfliefde, de verbinding met je Godsvonk en naastenliefde schenkt synergie aan het leven van Al wat is; Eenheid.

Laat een reactie achter

Comment form text

* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen