0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Door Ellen te Brake , 2 maart 2023

Shungiet & Rozenkwarts

Dit prachtige duo is al vanaf dat corona zijn intrede deed een favoriet duo voor mij om ons vol liefde over te geven aan de transformatie waarin wij ons bevinden. Voel je beschermd en gedragen met een combinatie van Shungiet & Rozenkwarts. 

Dit kun je doen door een hanger van beide steensoorten om je hals te dragen, of losse steentjes in je bh of broekzak te doen. De Shungiet pyramide in combinatie met een ruw brokje Rozenkwarts is prachtig om naast je bed op het nachtkastje te zetten en schenkt een vredige nachtrust. 

Rozenkwarts: de steen van zachtheid en vertegenwoordigt liefde. Liefde voor jouzelf, voor elkaar en voor de omgeving. De roze kleurschakeringen en kalme uitstraling maakt dat Rozenkwarts jou en je omgeving vult met een harmoniserende energie. Rozenkwarts verstilt en activeert het hartchakra waardoor interacties met anderen meer in balans zullen verlopen. Rozenkwarts heelt emotionele wonden en oude, op het ego gebaseerde patronen. Zij verbindt van binnenuit. Het bevordert communicatie van hart tot hart.

Shungiet: Een zeer aardse steen die op dit moment alleen nog in Rusland wordt gevonden. Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en werkt daardoor zeer reinigend. Dit zeldzame koolstofmineraal bestaat uit fullerenen, een soort holle cilindrische buisjes. Elke holle cilinder bevat twintig tot vijfhonderd koolstofatomen. De fullerenen waaruit Shungiet bestaat beschermen zeer goed tegen elektromagnetische frequenties. Shungiet verwijdert mentale of emotionele vervuilende stoffen uit de omgeving of uit het lichaam als je het gebruikt als waterelixer. (vraag hierover advies!)

Toepassing: Draag de stenen als hangers samen of afzonderlijk dagelijks, als sieraad of onder je kleding, voor een krachtig effect op het immuunsysteem en bescherming tegen geopatische straling. Activeer hiermee de liefde in jouzelf en zie door hoeveel liefde we worden omgeven. Reinig het iedere avond onder koud stromend water en leg in de zon om het op te laden. Leg het eventueel op een stukje Azeztuliet of Seleniet om op te laden. Leg een paar brokken in een schaal naast je bed voor een ontspannen nachtrust waarbij de lucht gezuiverd wordt en straling geneutraliseerd.

Kom langs in de winkel voor een persoonlijk advies. 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form text

* Verplichte velden