Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies
0
Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Door Ellen te Brake, 9 november 2022

De Gouden Driehoek als basis

De Gouden Driehoek is een basisbegrip als je met kristallen gaat werken. Dit omdat het alle drie al eeuwenlang gebruikt wordt om hun kalmerende en helende eigenschappen.

Amethist

Prachtige dieppurperen kristallen met een hoge vibratie die gericht is op het kruinchakra en de verbinding met de bron van al wat is. De vibratie van Amethist kalmeert het zenuwstel en geeft rust en ruimte in het hoofd. Het zet aan tot intuïtief denken en handelen. Het helpt om je kruinchakra te zuiveren zodat je als het ware je kanaal voor Goddelijke of Universele boodschappen open kunt zetten.

Rozenkwarts

De vrouwelijke steen van zachtheid en liefde. Liefde voor jouzelf, voor elkaar en voor de omgeving. Gericht op je hartchakra verstilt Rozenkwarts heftige emoties en schenkt het een onvoorwaardelijke liefde, aan jou zelf. En als jij van jezelf houdt, dan ontspan je en straal je een warme tevreden rust uit. Deze energie verbindt zich als van nature met de liefdevolle energieën in het hart van ieder ander. Op deze wijze draagt Rozenkwarts bij aan een gezellige sfeer in de omgeving.

Helder Kwarts

Doet zijn transparante uiterlijk eer aan. Het reinigt en zuivert energieën in de ruimte. Het maakt vitaler en er ontstaat ruimte voor heldere gedachten en nieuwe ideeën en activiteiten. Helder Kwarts is een verbindende steen en een goede geleider van intenties en andere energieën. Het verbindt zich met de eigenschappen van Amethist en Rozenkwarts.