Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies
0
Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Door Ellen te Brake , 4 januari 2023

2023; een beetje meer veerkracht...

Op de laatste dag van het jaar 2022 kreeg ik wateroverlast in de winkel door een verstopping van het hoofdriool. Het water kwam met groot geweld de winkel in. Bizar dacht ik, alle shit komt er nog even uit zo de laatste dag van het jaar. Want na het verbreken van de samenwerking die ik was aangegaan voor mijn bedrijf, was ik de afgelopen weken bezig om zowel mijzelf als Signed by Nature opnieuw op te bouwen. Blijkbaar moest er nog iets gezuiverd worden...
 
Ik ga dit positief insteken en zie het als een kans om letterlijk en figuurlijk alles weer op te bouwen en fris het nieuwe jaar te starten! Het heeft even tijd nodig om alles schoon te maken. Dus de winkel en ook de website zijn nog even niet open. 
 
Er komt een professioneel schoonmaakbedrijf voor langs en dan komen er bouwdrogers in de winkel om het vocht er uit te halen. We kunnen helaas nog niet open. Alles staat in opslag dus online bestellen kan maar heeft een langere wachttijd voor levering. Dank voor je begrip hierin.
 
Natuurlijk leer ik hier mijn les uit en als het lijkt dat je alles verliest dan weet je ook dat de Goddelijke Liefde die in jou brandt en dat waar je passie voor hebt, jou zal helpen te manifesteren waar je voor vecht! Ik heb alle edelstenen in mijn hand gehad de afgelopen dagen om ze te verplaatsen en schoon te maken om ze straks weer in de winkel te leggen en ik krijg er zo'n diepe connectie weer mee en zo veel zin om weer open te gaan en te gaan bouwen en creëren en te delen met mooie mensen zoals jou!
 
Wil je op de hoogte blijven wanneer we weer open gaan, volg me dan op Instagram of schrijf je via de site in voor de nieuwsbrief. Ik kijk er naar uit je binnenkort weer te begroeten! Op naar een sprankelend en bruisend 2023!
 
Lieve groet, Ellen

Laat een reactie achter

Comment form text

* Verplichte velden