BEWUSTWORDING


Toen ik mij bewust werd van het enorme creatieve en inspirerende potentieel wat in mij zit en ik accepteerde dat het mijn talent is om mensen te inspireren om vanuit hun eigen, innerlijke kracht het eigen groeipotentieel te zien én te benutten, kon ik het ineens daadkrachtig inzetten om waardevol te zijn. Talent aangevuld met kennis over dat waar jouw hart van gaat kloppen, maakt de meester in je wakker. Een pad dat oneindig is en ontzettend avontuurlijk om te lopen.

Mijn talenten om te inspireren, enthousiasmeren en te verbinden deel ik graag in de vorm van klankborden, coachen en het geven van inspirerende sessies, workshops en lezingen. De kunstenaar in mij wil schrijven en regelmatig zet ik gedachten om in woorden, die in mijn blogs en nieuwsbrieven hun weg vinden. Potentieel dat bewust wordt, is het begin van een schepping.

 
 
 
 
 

BELEVING


Een persoonlijke ontmoeting met gelijkgestemde(n) is een feestje. In het weekend heb ik mijn edelstenen winkel open en begroet ik graag een ieder die onderweg is en even een tussenstop wil maken om een kopje edelsteenthee te drinken en een avontuur wil delen of wat kennis wil opdoen voordat het pad weer wordt vervolgd. Van dinsdag tot en met vrijdag maak ik graag een afspraak op maat.

Een beleving is een inspirerend avontuur met gelijkgestemden. Het schenkt inzicht, groei en een glimlach vanuit pure ontspanning.

Ik maak graag een concept op maat voor een team, vriendengroep of dierbaren. Wilt u op de hoogte blijven van de belevingssessies die ik organiseer? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

 
 
 

INSPIRATIE


Steeds meer mensen, waaronder ondernemers, investeerders, creatieve specialisten en change makers, openen hun innerlijk oog en zien de potentie van een holistische kijk op het leven. Daar waar alles met alles verbonden is. Waar we eerder konden groeien door mee te bewegen en te transformeren, zitten we nu letterlijk in een transitie. Het lijkt alles of niets, en om in flow te komen is dat ook zo.

Tijdperken volgen elkaar razendsnel op en ‘oud’ verdwijnt zodra er is losgelaten. Om te zien dat er plotseling ruimte is voor iets totaal nieuws en totaal eigen, dat al zo lang de basis blijkt te zijn van alles wat is. Voor iedere persoon en elke organisatie is hier een eigen (tijds)pad voor. Ellen neemt u mee op ontdekkingsreis. Figuurlijk of zelfs letterlijk. Met haar enorme kennis over de huidige transitie, de kracht van energie en de invloed hiervan op huidige en toekomstige generaties, zet zij haar talenten voor u in om de nodige stappen daadkrachtig te zetten.

Gaat uw hart hier sneller van kloppen? Dan bent u op het juiste spoor! Zet de koffie aan en nodig me uit voor een verrassend gesprek.
 
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65