Azeztuliet heeft een bijzondere oorsprong en een ware bestemming. Het is een kwarts variŽteit met een hexagonaal (trigonaal) kristalstelsel en een hardheid van 7. Azeztuliet is pas in 1970 voor het eerst ontdekt in North Carolina. In het jaar 2000 is het ook gevonden in Vermont.

Azeztuliet straalt altijd een prettig gevoel van vreugde en zelfverzekerde sereniteit uit, waarop de turbulentie van het dagelijks leven geen vat heft

Azeztuliet

 
Een ogenschijnlijk eenvoudige, kleurloze steen met een verbazingwekkende aantrekkingskracht zodra u met deze steensoort gaat werken. Azeztuliet kondigt grote veranderingen van positieve transformatie aan. De steen draagt enorm krachtige vibraties van Licht in zich en het is de steen die past bij deze tijd waarin we zaken vanuit een nieuw paradigma bekijken.

Azeztuliet past in directie kamers, conferentie ruimtes, kantoren en is symbolisch in te zetten bij reorganisaties, fusies of overnames. Het is bij uitstek de steen om metaforisch of symbolisch in te zetten, om een ieder vervolgens te verbazen over de enorm positieve energieŽn die het aan zijn omgeving afgeeft.

In moderne architectonische huizen en kantoren maakt een compositie van Azeztuliet een ruimte af. Zet hem ook neer in een eigen praktijkruimte, spreekkamer of als kunstobject op grote overloop tussen twee verdiepingen. Azeztuliet is mijn favoriete steen en het begin van dit edelstenen avontuur!

Transformatie


Instrument


Vreugde


Sereniteit

 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65