Magische geschenken
Bijzondere collectie edelstenen
Persoonlijke service

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Review Logo9,8 @ Google

Let op: de website is nog onder constructie tot vrijdag 30 september.

Tijgeroog Armband tijgeroog, grote kralen met sterling zilver

Productomschrijving

Deze hoogwaardige armband gemaakt van tijgeroog is niet alleen mooi maar draagt ook de magie van de edelsteen tijgeroog.

Tijgeroog verwijst naar zijn dierlijke naamgenoot met zijn stoere jungle kleurenpallet wat zich tekent in glanzende repen. Een vriendelijke, zacht aardende steen die je stoutmoedig laat ontdekken en voelen hoe verfrissend een situatie ook kan zijn als je er even vanuit een andere hoek naar kijkt.

Tijgeroog is een zonnesteen van vitaliteit, creativiteit en fysieke actie. Het aardt de energie van de zonnestraal in de aarde en is daarmee verbonden met je onderste drie chakra’s. Houd hem eens draaiend tegen het licht en je ziet zijn energie als een oneindige pulserende schakering. De energie van Tijgeroog helpt om het evenwicht tussen uitersten te vinden en de wereld van dualiteiten achter je te laten. Dit kristal stelt je in staat om keuzes te maken op grond van inzicht en niet op basis van oordelen.

Tijgeroog is er in drie basiskleuren; van bruingele glans tot diep-donkerrode of donkerblauw-groene strepen. De aanvullende eigenschappen van blauw Tijgeroog zijn rust en kalmte tijdens intense situaties. Rode Tijgeroog stimuleert gedrevenheid en motivatie en heeft extra aardende eigenschappen. Groene Tijgeroog geeft hartkracht aan jouw drive en doorzettingsvermogen. De goudbruine Tijgeroog laat de zon in je schijnen waardoor de matte verveling van eentonigheid verdwijnt en er ruimte komt voor op-Lucht-ing.Tijgeroog staat voor Vrijheid en speelsheid! Deze steensoort omgeeft je aura, met name je zonnevlecht chakra, met gouden ringen voor bescherming en daarmee maakt het alert voor illusies en gevaar. Het maakt je scherp, intuïtief en bekrachtigt je zelfvertrouwen. Kom maar op met dat avontuur!

 

Onze armbanden worden door ons met zorg en liefde gemaakt in Nederland. Heb je specifieke vragen of wil je advies over de keuze voor een bepaalde steen neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Heusden. 

 

Zojuist bekeken

Tijgeroog Armband tijgeroog, grote kralen met sterling zilver
TijgeroogArmband tijgeroog, grote kralen met sterling zilver

Prachtige handgemaakte armband van zuivere tijgeroog en zilveren kralen. Voor hem en voor haar. Maak de armband nog persoonlijker door extra kralen toe te voegen.

Op voorraad
€59,00
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen