Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Persoonlijk advies
0

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Wij zijn de webwinkel nog aan het inrichten. Op zaterdagen is de winkel in Heusden open van 11 - 17u.

Armband Sodaliet & Rookkwarts, 8 mm

Productomschrijving

‘Diep intuïtief handelen vanuit wijsheid en oprechte manifestatie kracht.’

Een sterke combinatie van diep intuïtief handelen vanuit wijsheid en oprechte manifestatie kracht. Sodaliet geeft verdieping; van uw eigen inzicht en bewustwording van al wat is, maar bovenal van wat uw levenspad is. Echte en oprechte waarheid komt naar boven en mag via uw talenten tot uiting komen. De vibratie van Sodaliet geeft een zuivering van keel, ogen en oren, zodat u weer kan horen wat werkelijk is. Het scherpt uw intuïtie aan en geeft u meer vertrouwen in uw eigen innerlijk weten. Omdat hij zo nauw verbonden is met het keelchakra helpt hij u ook deze waarheid onder woorden te brengen. Het is een steen van mentale daadkracht en het helpt u alle aspecten van het zelf in het nu te integreren. De vibratie van Sodaliet behoort tot het Wind element, het geeft beweging en werkijver. Het vormt een brug tussen bewust en onbewust, tussen verstand en intuïtie. Rookkwarts zuivert het energieveld en geleidt intenties. De Rookkwarts in dit sieraad is een natuurlijk getinte variëteit van helder kwarts en heeft een aardende werking. Zijn energie schenkt u een praktische gerichtheid en heldere organisatie in uw zaken. Dit kristal is een goede geleider van overtollige energie en emoties die hun weg naar de aarde mogen vinden. Zijn natuurlijk getinte karakter vertelt over zijn zeer zuiverende werking en het weren van schadelijke stoffen uit natuurlijke of chemische straling. Rookkwarts behoort tot het Aarde element.

Onze armbanden worden door ons met zorg en liefde gemaakt in Nederland. Heb je specifieke vragen of wil je advies over de keuze voor een bepaalde steen neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Heusden. 

 

Zojuist bekeken

Armband Sodaliet & Rookkwarts
Armband Sodaliet & Rookkwarts

Deze combinatie van stenen geeft een diepe heling van het zelf en brengt u terug naar uw ware innerlijke kracht zodat u in alle vrijheid uw talenten kunt inzetten voor het hoogste doel, uw eigen levenspad bewandelen.

Op voorraad
€89,00