Amethist behoort tot de kwartsgroep. Het heeft een trigonaal kristalstelsel en een hardheid van 7. Zij wordt van oudsher gebruikt in sieraden en juwelen en door makers en dragers gewaardeerd om haar schoonheid en krachtige, zuiverende werking.

Amethist

 
Door Koningen duizenden jaren gewaardeerd om zijn schoonheid en legendarische energieŽn. Amethistkristallen zuiveren ruimtes van negatieve energieŽn en omhullen deze in een oase van licht. Hun kleurpallet loopt van licht- tot dieppaars en ze worden in elk continent gevonden. Prachtige exemplaren komen uit BraziliŽ, Bolivia, Mexico, Afrika, Canada, Rusland, de Verenigde Staten en ook Europa.

U ziet Amethist verschijnen als rijk kunstobject gedecoreerd in duurzaam ingerichte kantoren. Een ware ijsbreker, inspirator en eyecatcher op een robuust tafelblad in uw directie kantoor of boardroom.

In zijn ruwe vorm zorgt het prachtige purperen licht van deze kristallen en zijn hoge, zacht vibrerende energie dat Amethist u thuis laat komen temidden van het tumult in uw woon- of werk omgeving. Kwaliteit is de kernwaarde die bij Amethist past.

Bescherming


Zuivering van negatieve energieŽn


Verbinden met innerlijke

 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646 | BTW NL001665437B65