0

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Een geschenk uit de natuur
Unieke collectie edelstenen
Puur & Persoonlijk advies

Woe 04 Okt. Workshop de Kracht van Kristallen. Zie blog.

Gouden Driehoek Abalone schelp & Gouden Driehoek

Productomschrijving

Een speciaal geschenk is deze kleurrijke Abalone schelp die gebruikt kan worden om je sieraden of je kristallen in te leggen zoals de Gouden Driehoek.

Een Abalone schelp wordt ook gebruikt om je kristallen te ontladen (met Hematiet) en te opladen (met Helder Kwarts) of voor het reinigen van een ruimte door het smudgen van salie, palo santo of andere kruiden. Smudgen (energetische huisreiniging) is het spiritueel reinigen van ruimtes, meestal met behulp van salie of palo santo en een schelp. De schelpen bevatten kleine, natuurlijke gaatjes die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. 

Deze schelp is gevuld met drie kleine ruwe kristallen; Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. In een driehoek geplaatst brengen ze een goede energiestroming in de ruimte. Het getal drie omvat de drie-eenheid in de geschiedenis en draagt een symbolische betekenis als de vereffening van tegenstellingen. Bijvoorbeeld Vader, Moeder, Kind. 

Amethist Prachtige dieppurperen kristallen met een Koninklijke uitstraling. Deze vibratie haalt spanningen weg en geeft rust en ruimte in het hoofd. Het zet aan tot intuïtief denken en handelen.

Rozenkwarts Steen van zachtheid en vertegenwoordigt liefde. Liefde voor uzelf, voor elkaar en voor de omgeving. Zij verstilt heftige emoties en draagt bij aan een gezellige sfeer.

Bergkristal Doet zijn transparante uiterlijk eer aan. Het reinigt en zuivert energieën in de ruimte. Het maakt vitaler en er ontstaat ruimte voor heldere gedachten en nieuwe ideeën en activiteiten.

 

 

Zojuist bekeken

Gouden Driehoek Abalone schelp & Gouden Driehoek
Gouden DriehoekAbalone schelp & Gouden Driehoek

Een regenboog aan kleuren vind je in deze Abalone schelp met als glimlach de Gouden driehoek; Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal.

Op voorraad
€30,00