Signed by Nature

 

‘Schoonheid en Harmonie in ieder mens en in elke organisatie’


Verandering is natuurlijk. Razendsnel bewegen we ons van het ene naar het andere tijdperk waar technologische en digitale revoluties elkaar opvolgen. Ook energetisch bevindt onze planeet Urantia zich in een andere baan waardoor focus en intentie belangrijker zijn dan ooit. Dit heeft direct invloed op ons als persoon alsook op onze bedrijfsvoering. Het bepaalt de status van onze wereldeconomie en samenleving.

Signed by Nature maakt bewust en geeft handreikingen om het groeipotentieel van individuen en organisaties te ontplooien. Graag werken we met elementen uit de natuur. Edelstenen zijn bijzondere geschenken die zich vormen in en op de Aarde en zelfs door het hele Universum. Ze zijn de boodschappers, de transformators, de genezers en de metaforen, die schoonheid en harmonie in zich dragen.

Onze visie is dat alles met alles verbonden is en harmonie alleen op deze wijze gerealiseerd kan worden. Wij geven om de Aarde en adoreren haar geschenken om ons leven gezond en aangenaam te maken. Ons respect voor de aarde tonen wij door haar schoon te houden en opnieuw te zaaien van wat wij mochten oogsten. In al onze activiteiten staan edelstenen centraal.

Een edelsteen of mineraal is duizenden jaren en eeuwenlang gevormd door de krachtige elementen van de natuur. Ieder werelddeel heeft zijn eigen karakteristieke en uitzonderlijke soorten voortgebracht hetgeen de vorm, de kleur en de werking bepalen. Eenmaal uit de steengroeves of bergen blootgelegd, behouden de stenen hun oorspronkelijke energieën en vormen ze een uniek object dat zijn positieve werking over zal brengen aan de omgeving. De toepassingen van edelstenen zijn oneindig, van relatiegeschenk tot zeldzaam exemplaar.

Een edelsteen is meer dan een kunstobject, it’s Signed by Nature.

 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646