PERFECT YOU


Iedereen is uniek, samen zijn we een kleurrijk geheel! Vanuit de visie dat alles met alles verbonden is, begeleiden wij mensen en organisaties om vanuit passies en talenten te bewegen. Dat brengt een flow op gang voor het vormen van een nieuwe wereld(economie) en leefomgeving, vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand.

De eerste stap is een blik naar binnen. Het begint bij uzelf en het natuurlijk leiderschap wat in uzelf zit. Vanuit daar kunt u dromen, creëren, durven en doen! Tijdens klankbordgesprekken, inspiratiesessies en natuurlijk leiderschapstrainingen heffen we obstakels op en geven wij u inzicht in de enorme potentie die in een ieder van ons zit. Dat werkt bevrijdend!

Binnenkort verschijnt ons digitale magazine, daarin leest u meer over onze visie en werkwijze.

 
 
 
 
 

PERFECT LIVING


Perfect Living is een advies concept ondersteund met natuurlijke producten voor leef- en werkomgeving dat bijdraagt aan de missie om schoonheid en harmonie te brengen. Hiermee richten wij ons op aannemers en architecten die de Well Building standard voor gebouwen integreren, interieur stylisten en designers die elementen van de natuur in hun ontwerpen willen toepassen en op een ieder die zijn leef- en werkruimte energetisch in balans wil brengen.

Bezoek onze website www.perfect-living.nl voor meer informatie.

 
 
 

PERFECT BUSINESS


Steeds meer mensen, waaronder ondernemers, investeerders, creatieve specialisten en change makers, openen hun innerlijk oog en delen een holistische kijk op het leven. Dit is het geloof dat alles met alles verbonden is. Energie is de zichtbare en onzichtbare schakel hierin. Liefdevolle energie verbindt met liefdevolle gebeurtenissen. En andersom zul je met energie gebaseerd op negatieve emoties of drijfveren, ook meer negatieve zaken aantrekken.

Wilt u zich uit de huidige ratrace onttrekken en met beide benen op de grond skyhigh groeien?! Binnenkort verschijnt ons digitale boek waarin u leest hoe dit te doen.
 
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646