PERFECT YOU


Iedereen is uniek, samen zijn we een kleurrijk geheel! Vanuit de visie dat alles met alles verbonden is, begeleid ik mensen en organisaties om vanuit passies en talenten te bewegen. Dat brengt een flow op gang voor het vormen van een nieuwe wereld(economie) en leefomgeving, vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand.

De eerste stap is een blik naar binnen. Het begint bij uzelf en het natuurlijk leiderschap wat in uzelf zit. Vanuit daar kunt u dromen, creëren, durven en doen! Tijdens klankbordgesprekken, inspiratiesessies en natuurlijk leiderschapstrainingen heffen we obstakels op en geef ik u inzicht in de enorme potentie die in een ieder van ons zit. Dat werkt bevrijdend!

Maak een afspraak met Ellen door een mail te sturen of te bellen of kom gezellig eens in de winkel kijken.

 
 
 
 
 

PERFECT LIVING


Perfect Living is een advies concept ondersteund met natuurlijke producten voor leef- en werkomgeving dat bijdraagt aan de missie om schoonheid en harmonie te brengen. Hiermee richt ik me op aannemers en architecten die de Well Building standard voor gebouwen integreren, interieur stylisten en designers die elementen van de natuur in hun ontwerpen willen toepassen en op een ieder die zijn leef- en werkruimte energetisch in balans wil brengen.

Bezoek de website www.perfect-living.nl voor meer informatie.

 
 
 

PERFECT BUSINESS


Steeds meer mensen, waaronder ondernemers, investeerders, creatieve specialisten en change makers, openen hun innerlijk oog en zien de potentie van een holistische kijk op het leven. Daar war alles met alles verbonden is. Waar we eerder konden groeien door mee te bewegen en te transformeren, zitten we nu letterlijk in een transitie. Het lijkt alles of niets, en om in flow te komen is dat ook zo.

Tijdperken volgen elkaar razendsnel op en ‘oud’ verdwijnt zodra er is losgelaten. Om te zien dat er plotseling ruimte is voor iets totaal nieuws en totaal eigen, dat al zo lang de basis blijkt te zijn van alles wat is. Voor iedere persoon en elke organisatie is hier een eigen (tijds)pad voor. Ellen neemt u mee op ontdekkingsreis. Figuurlijk of zelfs letterlijk. Met haar enorme kennis over de huidige transitie, de kracht van energie en de invloed hiervan op huidige en toekomstige generaties, zet zij haar talenten voor u in om de nodige stappen daadkrachtig te zetten.

Gaat uw hart hier sneller van kloppen? Dan bent u op het juiste spoor! Boek een consult, klankbordgesprek of inspiratiesessie voor uzelf of samen met uw team en laat u verrassen over de inzichten die het u brengt.
 
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646