Events

 
Paardenbeleving
Mijn paard Fabiola S. is een karaktervolle merrie en een echt coachingpaard. Ze staat op een prachtige particuliere stal met veel ruimte, een klein bos en een mooie bak waar ze lekker in vrijheid kunnen zijjn.
Ze vormt een kleine kudde met twee andere paarden. Zij is mijn liefdevolle spiegel die me op speelse wijze inzicht geeft in mijn eigen authenticiteit.
Paarden helpen ons bij onze zelfontplooiing en laten ons op milde wijze zien hoe wij (non-verbaal) communiceren. Ze zijn puur en laten jou ervaren dat jij dat ook mag zijn.
In dit tijdperk van Bewust-Zijn en Beleving zijn ze een fijn hulpmiddel om op speelse wijze in de buitenlucht jou te helpen bij het zetten van een volgende stap op jouw levenspad.

Je kunt een individuele sessie Paarden beleving van 1,5 u boeken door een mail te sturen naar mij. Of kijk even in mijn Facebook groep ´Paarden beleving´ op mijn pagina Signed by Nature. We bieden ook regelmatig workshops van een hele dag Paarden beleving aan.
» Klik hier voor meer informatie.

Wil je met jouw team van collega’s, businessclub of vriendengroep een Paarden beleving boeken? Stuur me dan een mail voor een programma op maat.
We zien je graag!


Indian Summer Sale
In het weekend van 28, 29 en 30 september organiseer ik drie dagen lang een Indian Summer Sale. Een mooi programma vol passie, inspiratie, wijsheid, kracht, ontmoetingen, begroetingen en natuurlijk de verhalen die onze stenen vrienden ons te vertellen hebben. Voordat we het herfst en winterseizoen ingaan en er een nieuwe collectie in de winkel komt, houd ik een mooie Indian Summer Sale waar ik je van harte voor uitnodig. Noteer alvast deze data alvast in je agenda en voel je welkom! Het programma is in de maak en volgt.
» Klik hier voor meer informatie.


Happy Rock Hour
Iedere vrijdagmiddag van 16-17u in de winkel een gezellig Happy Rock Hour.
Even de rompslomp van de week van je afgooien en lekker ontspannen bijpraten over het huidige tijdperk en de invloed van Energie, Edelstenen, Lichtwerkers en alles wat iedereen aan wijsheid meebrengt. Vol inspiratie en energie kun je dan lekker het weekend in. Voel je welkom en loop gewoon binnen. Geen kosten of verplichtingen maar puur genieten.
» Klik hier voor meer informatie.
 
Demer 42, 5256 EJ Heusden
+31(0)6 211 175 00
ellen@signedbynature.nl
KvK 0814-9646